Natuurlijk zien we u graag in onze winkel om uw bestelling op te nemen, maar omdat we weten dat dat soms niet uitkomt, bieden we u de mogelijkheid om online te bestellen.

Al onze producten zijn via de website te bestellen. Allemaal ambachtelijk en met evenveel liefde gemaakt, zoals u van ons gewend ben.

Levering

Banketbakkerij van der Wegen. zal steeds streven naar snelle levering van het bestelde. Bestelling die voor 15:00 uur zijn ontvangen worden bezorgd op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur en 9:30 uur en op zaterdag tussen 9:00 uur en 9:30 uur. Een bestelling kan de volgende dag ook na 9:00 uur worden afgehaald. Bij aflevering zorgt de klant voor voldoende koelruimte op het betreffende bezorgadres. Bonbons dienen op kamertemperatuur te worden bewaard (niet in de koelkast). Gebak en taarten dienen in de koelkast te worden bewaard.

Afhalen of bezorgen

U kunt uw bestelling op de afgesproken dag ophalen in onze winkel in Alblasserdam. Het enige dat u hoeft te doen is aan te geven dat u online besteld heeft en het bestelnummer niet vergeten. Het bestelnummer is een viercijferig nummer (bijv. #1968) dat u automatisch ontvangt met de bevestigingsmail wanneer u een bestelling plaatst.U kunt er ook voor kiezen uw bestelling door ons te laten bezorgen. Hier kunnen wel verzendkosten aan verbonden zijn. Hier onder ziet u waar wij bezorgen.

Plaatsen waar wij bezorgen

Banketbakkerij van der Wegen bezorgt alleen bestellingen in Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas en Papendrecht. Voor leveringen in andere plaatsen kan u altijd contact met ons opnemen om eventueel een op maat afspraak te maken.

Verzendkosten

De verzendkosten worden berekend  door middel van het aanklikken van de plaats waar u wilt dat de bestelling wordt afgeleverd. Staat de plaats waar u wilt dat er geleverd wordt belt u dan even, zodat wij kunnen kijken naar een eventuele oplossing.

Betaalmogelijkheden

U kunt ervoor kiezen direct te betalen via een overschrijving van het juiste bedrag en het vermelden van het bestelnummer of te betalen bij het afhalen of de bezorging van uw bestelling.

Bestellen als bedrijf

Ook een zakelijke bestelling doen is geen probleem. U kunt in het opmerkingenveld aangeven dat u een factuur wilt ontvangen. Wij sturen u dan een factuur met de gegevens.